Stadion140816

Brus 19.08.2022. I dok još traje euforija oko tek završene manifestacije Dani Brusa – Dani Preobraženja 2022 fudbalski klub Kopaonik strepi za svoju sudbinu i nemogućnost korišćenja sportske opreme zbog zaključanih klupskih prostorija.

Posle takmičarske pauze od godinu dana i obijanja službenih prostorija klub je u nemogućnosti da koristi fudbalsku opremu za treninge i utakmice.

Fudbalski klub Kopaonik je u velikim problemima zbog nerazumevanja na lokalu.

Posle obijanja prostorija kluba od strane radnika Opštinske uprave Brus i promene brave sve je prijavljeno MUP-u da bi potom klub ponovo ušao u prostorije prema zakonskim mogućnostima. Ali nedugo zatim prostorije su ponovo obijene i  promenjena brava tako da klub više nije želeo "na silu" da ulazi u prostorije već čekamo sudsku presudu. Takođe u toku je sudski proces oko vlasništva prostorija i fudbalskog stadiona.

Kako su prostorije sada zaključane nismo bili u mogućnosti da koristimo opremu za pripreme pred početak takmičenja kao ni za prva dva kola jesenjeg dela prvenstva Treće lige FSRO.

U prvom kolu gostovali smo u Ribniku gde su nam domaćini pozajmili sportsku opremu kako bi mogli da odigramo meč. U drugom kolu trebalo je da budemo domaćini Borcu ali zbog nemogućnosti da koristimo opremu nismo odigrali utakmicu koja je registrovana službenim rezultatom 3:0 za gostujući tim.

U subotu 20. avgusta treba da igramo utakmicu na stadionu u Brusu, u 16:30, protiv ekipe OFK Kopaonik 1931 ali veoma je neizvesno da li će utakmica biti odigrana zbog navedenih razloga - rekao je Dragan Vidojević, predsednik FK Kopaonik

Da li će uskoro doći do promene u statusu FK Kopaonik i to nabolje ostaje da se vidi već u subotu 20. avgusta u 16:30 časova za kada je  utakmica OFK Kopaonik 1931 - FK Kopaonik prema kalendaru takmičenja FSRO za jesenji deo prvenstva 2022/23.
N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE