kmfKopaonik 31022a

Brus 04.10.2022. U Brusu je nedavno osnovan Klub malog fudbala KOPAONIK koji uskoro počinje ligaško takmičenje pa će publika u Brusu i okolini imati priliku da gleda futsal mečeve tokom jeseni i zime.

Klub je osnovan na inicijativu Bučić Nenada koji aktivno igra futsal 9 godina u Prvoj i Drugoj ligi Srbije. Uvidevši da Brus ima puno dobrih igrača i da nedostaju organizovana takmičenja u malom fudbalu rešio je da osnuje klub koji je registrovan krajem avgusta 2022. godine.

kmfKopaonik 31022b

"KMF Kopaonik je imao prvo okupljanje i trening 23. septembra 2022 godine i od tada se pripremmo za početak prvenstvene sezone koja startuje 15. oktobra. Igramo u Regionalnoj futsal ligi FS RIS grupa "Sever". Krećemo od najnižeg ranga sa željom da kroz nekoliko sezona klub postane sportski brend Brusa. Nemamo sponzora i za sada ćemo sami obezbediti finansijska sredstva za funkcionisanje kluba. Imamo razumevanje i podršku od strane lokalne samouprave i Sportskog centra koji su nam omogućili da treniramo u hali. Do početka prvenstva slede pripreme i prijateljske utakmice kako bi što spremniji počeli sezonu. Veoma bitno je to da su svi igrači iz Brusa i dobro se poznajemo pa očekujem dobre rezultate.
Prvu utakmicu igramo na domaćem terenu u Brusu trećeg vikenda oktobra meseca - o tačnom datumu i vremenu javnost će biti blagovremeno obaveštena", rekao je Nenad Bučić.

kmfKopaonik 31022c

Klubu se na samom početku pridružio Žika Živković, nekadašnji fudbaler i trener FK "Kopaonik" Brus koji je preuzeo ulogu trenera u novoosnovanom klubu i uz Nenada Bučića će doprineti da klub ide planiranim putem.

U narednom periodu pokušaćemo da što više promovišemo KMF "Kopaonik" i futsal kako bi publika u Brusu a i šire bila u prilici da uživa u majstorijama asova malog fudbala.
Nenad Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE