Brus SrednjaKs0523

Brus 23.05.2023. Sara Obradović, učenica trećeg razreda Srednje škole u Brusu, ostvarila je plasman na Državno školsko takmičenje u atletici 2023. godine u disciplini skok u vis.

Sara je ovaj plasman ostvarila na Međuokružnom takmičenju koje je održano u Kruševcu a pored nje Srednju školu Brus predstavljala je i Andrijana Pavlović u skoku u dalj.

Brus SrednjaKs0523a

"Na međuokružnom takmičenju u atletici za učenike osnovnih i srednjih škola koje je održano nedavno u Kruševcu Srednju školu Brus predstavljale su dve učenice - Sara Obradović u skoku u vis i Andrijana Pavlović u disciplini skok u dalj. Sara je osvojila 2. mesto i ostvarila plasman na Državno školsko takmičenje dok je Andrijana Pavlović osvojila treće mesto u disciplini skok u dalj i zamalo joj izmakao plasman na Državno.
Sara je ovim plasmanom na Državno ponovila uspeh od prethodne godine i nadam se da će ovaj put osvojiti i medalju. - rekao je Vladimir Knežević, profesor fizičkog u Srednjoj školi Brus, koji je i pripremao učenike za ovogodišnje takmičenje. 

Na Državno školsko takmičenje u atletici plasirala su se i tri učenika OŠ "Jovan Jovanović Zmaj": Milica Milenković i Bogdan Nikolić u disciplini skok u dalj I Veljko Milić u bacanju kugle, koje je pripremala profesorka fizičkog Vesna Ilić

Da podsetimo da se Državno školsko takmičenje u atletici 2023 održava 24. maja u Ćupriji i naravno navijamo za Saru, Milicu, Bogdana i Veljka.
TKM


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE