OsBrus DrzavnoNS0524a

Brus 28.05.2024. Na Državnom školskom takmičenju u atletici koje je danas održano u Novom Sadu učenici OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" iz Brusa osvojili su dve srebrne medalje.

"Na Republičkom takmičenju iz atletike, koje se danas održalo u Novom Sadu, učestvovalo je šestoro učenika OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" iz Brusa, predvođeni nastavnicom Vesnom Ilić, koji su ostvarili odlične rezultate. 
Dva učenika su osvojila srebrne medalje - Veljko Milić učenik VII razreda, osvojio je DRUGO mesto u disciplini bacanja kugle, dok je učenik VIII razreda Andrija Lazić  osvojio DRUGO mesto u disciplini trčanje na 100m.
I ostali učenici su postigli sjajane rezultate: Andrijana Stevanović, učenica VIII razreda osvojila je 5. mesto u disciplini trčanje na 600m, Miloš Pavličević, učenik VIII razreda, osvojio je 5. mesto u disciplini skok u dalj, Andrej Nikolić, učenik V razreda, osvojio je 6. mesto u disciplini skok u dalj i Mladen Marjanović, učenik VI razreda, osvojio je 4. mesto u bacanju kugle. Čestitamo učenicima i njihovoj nastavnici Vesni Ilić!" -  rekao je Milan Antić, direktor OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" u Brusu.

Uskoro očekujemo povratak učenika sa takmičenja a već narednih dana objavićemo opširniji prilog.
TKM izvor i foto:OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" Brus


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE