Sajam sporta pod sloganom" Sport je zakon" održan je na Beogradskom sajmu u periodu od 25. do 27. novembra 2016. godine oborivši sve rekorde i potvrdio status vodeće sportske manifestacije u regionu, a postavljeni su i novi standardi u organizaciji i promociji samog događaja.

BrankoA Mladen Nikola

Na sajmu sporta učestvovao je i Branko Antić iz Brusa, višestruki šampion Srbije u moto-krosu, u društvu sa Mladenom Stanojevićem prošlogodišnjim šampionom u klasi MX 2 i Nikolom Gajićem ovogodišnjim šampionom u klasi Road race 125.

Kako nam je Branko rekao "Tokom tri dana Sajma sporta u Beogradu na nekoliko terena i poligona predstavljeni su skoro svi sportovi, a predstavili su se i mnogobrojni izlagači sportske opreme, za oporavak i rehabilitaciju sportista. Održan je veliki broj sportskih radionica, predavanja i edukacija o sportu uz učešće teritorijalnih sportskih saveza, nacionalnih granskih saveza, i predstavnika najznačajnijih sportskih institucija u Srbiji. "

Sajam sporta pod sloganom" Sport je zakon" održan je u organizaciji Sportskog saveza Srbije, a pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE