MilanDanilovic

Brus 10.08.2015. Milan Danilović standardni prvotimac FUD-a, kluba koji se takmiči u Zoni Zapad, jedan je od igrača koji dobro igra levom i desnom nogom i koji ima veoma jak i precizan šut. Milan se često odluči na šut kojim iznenadi protivničke golmane i na taj način svom klubu donese pobedu.

Milan igra na poziciji, kako on kaže, centralni vezni što mu daje mogućnost da se često priključi napadu ali i odbrani svog kluba. Uspešno šutira i levom i desnom nogom što je još jedna odlika ovog igrača iz Brusa koji je prošao omladinsku školu Kopaonika  i Napredka a igrao je i 6 – 7 godina za prvi tim Kopaonika dok se takmičio u Srpskoj ligi.

Osim što je igrao u Kopaoniku a sada igra u FUD-u igrao je i za Dašnicu gde je na jednoj utakmici za 5 minuta postigao 2 gola sa centra igrališta. 

Danilovića osim jakog i preciznog šuta odlikuje vešt dribling kao i nesebične asistencije saigračima iz kojih uglavnom postižu golove. Najbolju saradnju i kako Milan kaže najbolje se u igri slaže sa Predragom Vukojevićem Kejom koji je ove sezone najbolji strelac Zone Zapad sa postignutih 29 golova. 

U sezoni 2014/15 Danilović je postigao 10 golova, uglavnom šutevima iz daljine, koji su rešavali utakmice i donosili pobedu njegovom timu.  

U sezoni 2014/15 postigao je i najlepši gol Zone Zapad koji je doneo veoma važnu pobedu njegovom klubu a koji može da konkuriše i za najgol jačih liga. 

Uskoro se očekuje početak nove fudbalske sezone a kako nam je Milan rekao za sada ostaje u FUD-u ali nikad se ne zna... 

Nadamo se da će "Tobdžija iz Brusa" - Milan Danilović u novoj sezoni postizati još lepše i atraktivnije golove na radost gledalaca. 

 

N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE