Punosevici2015 1

Na moto kros stazi Punoševići, nadomak Aleksandrovca i Trstenika, proteklog vikenda, tačnije u nedelju 23. avgusta 2015. godine, vožena je peta trka Otvorenog šampionata Srbije u moto krosu na kojoj su učestvovali i takmičari AMSK Kopaonik. Branko Antić je bio prvi u klasi MX1 a AMSK Kopaonik ekipno drugi na trci Punoševići 2015.

Punosevici2015 4
Na odlično pripremljenoj stazi u Punoševićima klase MX1 i MX2 bile su spojene kako bi trka bila uzbudljivija i atraktivnija. U veoma jakoj konkurenciji Branko Antić je osvojio prvo mesto u klasi MX1 dok je Đorđević je imao peh da mu se pokvari motor u drugoj trci. Drugo mesto u je osvojio D. Čerkez dok je, Brankov odličan drug, Ričard Sagmajster osvojio treće mesto u MX1. U klasi MXB Zekanović je završio trku dok je Branko Filipović odustao zbog pada. AMSK Kopaonik u MX2 nije imao takmičara jer se Miroljub Cvetković još oporavlja posle povrede u Globarima ali je bio prisutan i bodrio ekipu.
Na takmičenju u Punoševićima u klasi 85 učestvovao je još jedan “Brusjanin” Strahinja Kalamković koji je osvojio treće mesto.

Punosevici2015 3
Treba napomenuti da je u klasi 65 prvo mesto osvojio Andrej Suša iz Pačeva koji trenira zajedno sa Brankom Antićem, šampionom iz Brusa.

Naredna, šesta trka Otvorenog šampionata Srbije u moto krosu vozi se 11. oktobra 2015. godine u Brusu, na stazi u Dubcima.
N.Miljković

 


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE