Gajic Globare2015 1

Motokros klub Gajić organizuje otvoreni trening u subotu 15. aprila 2017. godine sa početkom u 10:00 časova za takmičare i amatere moto krosa na poznatoj stazi u Globarima blizu Kruševca.
Kako su organizatori rekli staza je idealno pripremnjena, a potrudiće se da obezbede i sanitetsko vozilo radi veće bezbednosti vozača.

Globare 0417 1

Staza je dobro pripremljena, očekuje se puno vozača i motora što garantuje dobar trening i dobro druženje. Biće u pripravnosti sistem za zalivanje staze ako bude prašine a posle treninga biće obezbeđena i zakuska za vozače.
Za otvoreni trening u subotu najavili su se takmičari iz cele Srbije, među njima su i takmičari iz Subotice i okoline, Čačka i ostalih mesta. Biće prisutni Branko Antić, Filip Velšmit, Rihter Franjo, Filip Vujković, Ričard Sagmajster, Vlade Rajević...  

B Antic022016

Branko Antić i MC Gajić pozivaju sve takmičare i vozače koji imaju enduro motore da dođu u subotu 15. aprila u Globare i voze na čuvenoj stazi, na kojoj će se ove godine voziti dve trke - u junu Istočno-evropski šampionat i Nacionalni šampionat, a u julu mesecu Nacionalni šampionat, tako da će trening svima dobro doći. 

MapaGlobare

Ako još niste bili na stazi i ne znate gde se nalazi pogledajte mapu:Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE