BrankoAnticMotoricom

Na juče održanim moto kros trkama koje su objedinile takmičenje u okviru Evropskog šampionata, Istočno-evropskog šampionata i Nacionalnog šampionata Srbije srpski as Branko Antić, koji vozi za MK "Gajić", još jednomje potvrdio da je najbolji vozač  Nacionalnog šampionata u klasi MX1.

U trci MX Open u kojoj su se takmičari takmičili za bodove u sva tri šampionata Branko Antić je gledano Evropski šampionat u prvoj vožnji je bio 7. a u drugoj 5., u Istočno-evropskom šampionatu u prvoj vožnji je bio 3. dok je u drugoj bio 1. a gledano Nacionalni šampionat u obe vožnje je zauzeo prvo mesto. Drugi u Nacionalnom šampionatu je bio Marko Kostić dok je treće mesto zauzeo Stefan Radanov.

Svojom vožnjom Branko je potvrdio da je vrhunski vozač uspevši da odbrani titulu od prošle godine i da bude samo korak iza evropskih vozača pokazujući da bi sa malo više posvećene pažnje ovom sportu Srbija imala i evropske vozače i evropske rezultate.

Posle trke Branko je dao kraću izjavu:
"Zadovoljan sam kako sam izvezao trku. Organizacija trke je bila perfektna, publika takođe. Vreme nas je poslužilo jer nije bilo puno vruće a nije ni padala velika kiša. Možda je malo više padala tokom druge vožnje kada je bilo klizavo ali zahvaljujući svom iskustvu uspeo sam da izvezem dobro. U ukupnom plasmanu posle dve vožnje u Nacionalnom šampionatu sam 1. , gledano Balkansko odnosno Istočno-evropsko osvojio sam 2. mesto, dok sam u Evropskom zauzeo 6. mesto što je za mene odličan rezultat." 

Organizator trke je bio Motokros klub "Gajić" iz Globara u saradnji sa moto savezom Srbije i gradom Kruševac uz podršku FIM Evrope.

Naredna moto kros trka u Nacionalnom šampionatu vozi se na stazi Ivan ring kraj Feketića 02. jula 2017.
foto:motori.com.mk


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE