FKNapredak stadion

Utakmica 12. kola Super lige FK Napredak - FK Crvena zvezda igra se u nedelju 01. oktobra 2017. godine, i tim povodom je održana konferencija za novinare. Na konferenciji su govorili Vladimir Arsić, direktor kluba, Milorad Kosanović šef stručnog štaba i fudbaleri Napretka Nikola Mitrović i Nikola Petrović.

Utakmica je proglašena utakmicom visokog rizika, pa je o organizacionom delu govorio Vladimir Arsić, direktor kluba:

"Obzirom da se radi o utakmici povećanog rizika, ulice oko stadiona biće zatvorene za saobraćaj od 14:00 do 20:00 časova. Prodaja ulaznica se vrši uz dokument sa fotografijom i jedna osoba može da kupi najviše 7 ulaznica. Cene ulaznica su nepromenjene u odnosu na prošlu godinu: sever je 200,istok je 500, jug je 400, zapad jedan 600 i zapad dva 700 dinara.

U dogovoru sa redarskom službom, na tribini zapad jedan neće moći da se unose obeležja Crvene zvezde, zbog naših navijača koji se nalaze na toj tribini", rekao je Arsić i naišao na odobravanje prisutnih novinara.

Šef stručnog štaba Napretka Milorad Kosanović u dva navrata je sedeo na Zvezdinoj klupi,i dobro poznaje prilike u tom klubu:

"Pripremamo se potpuno isto kao i za svaku drugu utakmicu. Zvezda jeste magnet za građane Srbije, pogotovu kada igra van Beograda.Onda je to kao neki mali praznik, i mene to raduje.

Moji momci su u poslednje dve utakmice uradili veliki posao, napravili pozitivnu atmosferu, osvojili četiri boda i utakmica sa Zvezdom dolazi kao nagrada. Nagrada u smislu da odigraju maksimalno skoncentrisano, dobro, ozbiljno, da se Zvezdi suprotstave na najjači način koji je moguć u ovom momentu i da probaju da se izbore za poitivan rezultat.

Mi u svaku utakmicu moramo da ulazimo maksimalno skoncenrisani i ozbiljni i željni takmičenja i dokazivanja.

Bez obzira na sve ono što krasi Zvezdu u ovom momentu, bez obzira na dosadašnji tok prvenstva, mi to poštujemo, ali sa druge strane mi imamo svoj put i cilj, i na to ćemo se skoncentrisati i to će nam biti vodilja kroz predstojećih 90 minuta."

Nikola Mitrović, fudbaler Napretka kao i Nikola Petrović su jedno vreme u svojoj karijeri nosili crno bele dresove,pa je bilo zanimljivo čuti i njihova mišljenja:

"Zvezda igra lep fudbal u poslednje vreme, ali oni dolaze na naš stadion. Ako pružimo maksimum možemo da se nadamo dobrom rezultatu", smatra Mitrović.

" Očekivanja su lepa,i svi znamo kakav nam klub dolazi. Mi hoćemo da se nadigravamo, nećemo se skloniti nikome i daćemo sve od sebe", rekao je Petrović čija mreža je uglavnom mirovala poslednje dve utakmice.

Utakmica Napredak - Crvena zvezda igra se u nedelju 1. oktobra sa početkom u 17:00 časova.
izvor:fknapredak.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE