ZJI InfoDK Aleksandrovac

U Mitrovom Polju organizovane su 46. "Župske julske igre – Mitrovo Polje 2018". Sve je bilo u znaku mladosti i lepote. Organizatori zaslužuju sve pohvale, jer to dokazuje masovno učešće mladih iz Župe i Rasinskog okruga. "Župske julske igre" su postale tradicija, koja će trajati jer je ova manifestacija poznata u Srbiji.

I ove 46. „Župske julske igre - Mitrovo Polje 2018“ koje su organizovane u Mitrovom Polju od 05 do 08. jula opravdale su postojanje. Ova tradicionalna sportsko – turistička manifestacija, obogaćena kulturnim sadržajima, u kojoj su nastupala kulturno – umetnička društva „Župa“ i „Grozd“, i oduševili svojim igrama i pesmama posetioce i sve to se dešavalo uz spektakularan vatromet. Ipak, najsvečanije je bilo prilikom dodele nagrada najboljima, koje su uručili dr Jugoslav Stajkovac, predsednik opštine Aleksandrovac i mr Toma Savković, predsednik Skupštine opštine Aleksandrovac.
Ovogodišnji pobednisi po disciplinama su:
U šahu najbolji je bio NENAD MILANOVIĆ, drugo mesto zauzeo je HRISTIVOJE ĆOĆIĆ, dok je treći bio PREDRAG TAMBURIĆ. KRISTINA BONDžIĆ bila je prva kod devojaka, ANA RADMANOVAC druga, JELENA BONDžIĆ zauzela je treće mesto.
U stonom tenisu prvi je bio ALEKSANDAR ČAKAREVIĆ, drugi NIKOLA STANIĆ, dok je DUŠAN IVKOVIĆ zauzeo treće mesto. U ženskoj konkurenciji prva je bila ANA RADMANOVAC, srebrnu medalju osvojila je MARIJA JOVKOVIĆ, a bronzanu JELENA BONDžIĆ.
Najbolji plivač na "Župskoj olimpijadi 2018" je LUKA PRŠIĆ, drugo mesto osvojio je STEFAN LAZAREVIĆ, dok je treći bio NENAD MILENKOVIĆ.
ALEKSANDAR PALUROVIĆ bio je najbolji u bacanju kamena s ramena, STEFAN LUKOVIĆ osvojio je srebrnu medalju, dok se MIROLjUB PETKOVIĆ zadovoljio bronzom.
BRUS je osvojio prvo mesto u nadvlačenju konopca, TOCI GAREVINA bili su drugi, dok je treće mesto zauzela ekipa LAĆISLED-a.
U basketu (seniori) ekipa VIS BRUS osvojila je prvo mesto, VINO ŽUPA je bila druga, TERETANA 300 treća, dok je među pionirima VINO ŽUPA bila prva, JAMAJKA je osvojila drugo mesto, ekipa AUSTROTERM bila je treća.
U odbojci BUBA MARA je osvojila zlato, dok su MOĆNI RENDžERI bili drugi.
U rukometu, kod devojaka, ŽRK ŽUPA 1 zauzela je prvo mesto, dok su ŽRK ŽUPA 2 bile druge.
U malom fudbalu – godište 2003/2004. prvo mesto osvojila je ekipa PIKSI IN KAFE, ZANIMACIJA je osvojila srebrnu medalju, dok su DEVOJAČKI UZDISAJI bili treći.
Ekipa BISERI su osvojili prvo mesto u malom fudbalu – godište 2005/2006, kruševački LIBERO bili su drugi, dok je OFK PIKSI zauzeo treće mesto. Mali fudbal, u konkurenciji seniora, najbolje igra ekipa DVA BRATA, ĆITA I DRUGARI osvojili su drugo mesto, dok je treće mesto osvojila ekipa GRČAK. Sve čestitke dobitnicima nagrada!
I šta reći na kraju - vidimo se na 47. „Župskim Julskim Igrama - Mitrovo Polje 2019“!
izvor:Informativna služba DK Aleksandrovac


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE