MinistarstvoOmladineiSporta

Ministarstvo Omladine i sporta raspisalo je 13. jula 2018. godine dva javna poziva za dostavljanje predloga posebnih programa u oblasti sporta u Republici Srbiji.

1. "Povećan broj sportskih sekcija i drugih vannastavnih sportskih i rekreativnih aktivnosti u okviru školskog i univerzitetskog sporta"

2. "Opremanje osnovnih i srednjih škola opremom i rekvizitima u okviru zatvorenih prostora, i to velikih i malih sala"

Programi koji se realizuju kroz ova dva javna poziva moraju biti iz oblasti opšteg interesa u oblasti sporta iz člana 112. stav 1. tač. 9) Zakona o sportu: unapređenje sportske rekreacije, promocija i podsticanje bavljenja sportom svih građana Republike Srbije, a naročito dece, žena, mladih i osoba sa invaliditetom.

Pravo učešća na konkursu: Predloge posebnog programa mogu u skladu sa članom 116. stav 4. Zakona o sportu da podnose Olimpijski komitet Srbije, Paraolimpijski komitet Srbije i Sportski savez Srbije u svoje ime i u ime svojih članova, kao i druge organizacije u oblasti sporta.

Rok za podnošenje prijava: 21. jul 2018. godine.

Konkursna dokumentacija sa opštim smernicama za podnosioce programa može se preuzeti i sa sajta Ministarstva omladine i sporta , dok se za sva pitanja možete obratiti na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili na broj telefona: 011/301-40-03.
izvor:mos.gov.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE