logo lu brusLU "Kopaonik" i ove lovne godine organizuje komercijalni lov na divlje svinje a danas, 11.11.2015. je organizovan komercijalni lov u delu lovišta "Krševi" gde je populacija divlje svinje najbrojnija pa samim tim su i najveće šanse za odstrel ove, sve atraktivnije, vrste divljači.

"Lov se organizuje u grupnom lovu, pogonom i dočekom. Divljači na terenu ima, ostaje još samo da i lovačka sreća posluži zainteresovane lovce.  LU "Kopaonik" ozbiljno i uspešno prilazi svakoj organizaciji ove vrste lova što LUKop Dsvinjasvedoče i rezervisani termini za lov lovaca koji se već nekoliko godina sa zadovoljstvom vraćaju u naše lovište  nose lepe uspomene iz svakog lova. Da napomenem da lovište "Kopaonik-Požar", kojim gazduje Lovačko udruženje "Kopaonik" iz Brusa, predstavlja jednu oazu prirodnih lepota, kako u opštem smislu tako i u smislu pogodnosti za realizaciju lovačkih aktivnosti." - rekao nam je Đorđe Đenadić, upravnik lovišta LU "Kopaonik" Brus. 

Ne sumnjamo da će se Stručna služba, na čelu sa upravnikom lovišta Đorđem Đenadićem, potruditi da i ove godine još uspešnije odrade svoj deo posla i da lovci budu još zadovoljniji i naravno dođu ponovo.

Za detaljnije informacije oko organizacije lova, lovnim danima, kao i cenovniku usluga u lovu možete kontaktirati upravnika lovišta Đorđa Đenadića na telefone 037/825-044 i 065/890-92-92 ili e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  Svim lovcima želimo DOBAR POGLED i mirnu ruku u predstojećem lovu!

 


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE