NP 1polumaraton 09194

U nedelju 08. septembra održan je 1. Pazarski polumaraton na kom je nastupilo je više od 1.100 trkača, kako sportista tako i rekreativaca, a da sve prođe u najboljem redu pobrinuli su se organizatori Sportski savez grada i AK Novi Pazar.

Pobedili su reprezentativka Srbije Teodora Simović i Kenijac Stenli Kipruto. 
Trke na 1km, 5km i 21 km, bile su povod da se na jednom mestu okupe ljubitelji sporta od Novog Pazara, preko Bosne, Crne Gore i Makedonije do daleke Kenije.

NP 1polumaraton 09192

"Najveći je uspeh kad su posle trke svi učesnici zadovoljni. Uradili smo veliki posao, na organizaciji mogu da nam pozavide i mnogo iskusniji trkački centri. Ostvaren je glavni cilj, da se svi ovde lepo osećaju i da budemo dobri domaćini”, rekao je gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac nakon uspešnog učešća u trci na 5 km.

Ukratko, Novi Pazar je u okviru 1. Pazarskog polumaratona bio svet u malom, a što je još važnije da su nakon održane manifestacije takmičari, turisti i prijatelji grada krenuli put svojih kuća zadovoljni.

NP polumaraton09198

Sve što je Novi Pazar priredio tokom održavanja 1 Pazarskog polumaratona 2019. godine sjajan je razlog da se na istom mestu takmičari i učesnici okupe u još većem broju naredne 2020. godine sa nadom da u skorijoj budućnosti preraste u Pazarski maraton.
izvor:novipazar.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE