Reprezentacija Srbije u vazduhoplovnom modelarstvu nastupiće na Svetskom prvenstvu u Americi koje počinje danas.

VSS modelari102019

Svetsko prvenstvo u vazduhoplovnom modelarstvu u slobodnoletećim kategorijama F1 A,B,C održava se od 15. do 22. oktobra u mestu Lost Hils u Kaliforniji (SAD). 

Na takmičenju će učestvovati 37 reprezentacija iz Evrope, Azije, Australije i SAD sa preko 250 takmičara i uz veliki broj pomoćnog osoblja – mendžera i pomoćnika tima, a Srbiju će predstavljati reprezentacija u sastavu: Andrija Pešić (AK „Trstenik“), Slavko Savić (AK „Nova Pazova“), Mića Tica (AK „Ving“ BG), Svetozar Gostojić (AK „Zrenjanin“), Bojan Gostojić (AK „Zrenjanin“), Branko Bjelić (AK „Ving“), Živa Kovački (AK „Zrenjanin“) i Dragan Lakić (AK „Ving“).
Naši reprezentativci će nastupiti kao branioci titule svetskog prvaka ekipno u kategoriji F1B, osvojenoj pre dve godine na Svetskom prvenstvu u Mađarskoj. Takođe reprezentativci Srbije su i aktuelni evropski prvaci, što su postali prošle godine na prvenstvu Evrope takođe u Mađarskoj. Ova vrlo trofejna reprezentacija će imati priliku da svojim učešćem nastavi kontinuitet uspešnosti i ugled koji zavređuje u svetskim modelarskim krugovima.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE