Posle kraće pauze KK Kopaonik je ponovo na košarkaškoj mapi Srbije.

KKKopaonik 1119a

Posle odigrane Letnje lige koja je bila uslov za dobijanje licence za takmičenje od KS Srbije u Brusu se ponovo igra takmičarska košarka.
Ovoga puta u pitanju je selekcija kadeta rođenih 2002/2006 godine koji se takmiče u Regionalnoj kadetskoj ligi - grupa C zajedno sa KK Svilajnac, KK Napredak, KK Jagodina i KK Paraćin.

 Trenutno klub ima 19 registrovanih i licenciranih igrača  a svakim danom interesovanje u školi i gradu je sve intenzivnije.

KKKopaonik 1119b

Selekciju, treninge i utakmice vodi Saša Šović, veliki poznavalac i zaljubljenik u košarku dok je sekretar kluba Ivan Trišović koji se angažuju da se što više dece bavi sportom a naročito košarkom. Iako je stav svih u klubu da ekipu čine prvenstveno deca rođena u opštini Brus to ne znači da su kadetima iz komšiluka vrata ovog kluba zatvorena, naprotiv vrata su širom otvorena za svu decu koja žele da se bave košarkom i nose dres KK Kopaonik. Članstvo u klubu je besplatno a jedini izvor finansiranja kluba je budžet koji je dodelila lokalna samouprava. 
Kadeti KK Kopaonik naredni meč bi trebalo da igraju u Brusu 30. novembra 2019. godine protiv KK Svilajnac o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena. 


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE