MikiCasper 1
Miodrag Ilić "Casper" dugogodišnji član JK Brus u kom je imao zapažene rezultate na takmičenjima i turnirima sada je na fakultetu u Novom Sadu i trenira u JK "Borac". Osim džudoa trenira i sambo, vozi bicikl, pliva, bavi se atletikom... - jednom rečju svestrani sportista.

JKBorac112015
U nedelju, 22. novembra 2015. godine u staklenoj dvorani u Zrenjaninu održan je Play-off Prve judo lige Srbije za 2015. godinu na kom je pobedila ekipa Borca Omladinca za koju je nastupao i Miodrag Ilić "Casper" iz Brusa.
Posle ovog uspeha kontaktirali smo Miodraga Ilića koji nam je rekao:
"Nastupao sam za jako dobar tim "Borac-Omladinac" Novi Sad Stepanovićevo u kategoriji -73kg. Ovogodišnji Play-off je protekao u fenomenalnoj  atmosferi a ekipa Borca Omladinca je u finalu savladala odličnu ekipu domaćeg "Proletera" sa 2:0 i osvojila pehar za najbolji tim. Prvog dana, u subotu, imali smo 4 meča a u nedelju polufinale i finale. Inače, bili smo favoriti za osvajanje prve lige, tako je i bilo. Ovim trijumfom smo obezbedili učešće naredne sezone u elitnom takmičenju, u Super ligi Srbije."

Otkud baš Novi Sad i JK "Borac"?
"Došao sam u Novi Sad prvenstveno što ovde imam puno dobrih drugara koje sam upoznao preko JUDO-a. Ovde sam upisao DIF. U džudo i sambo klub "Borac" sam došao na poziv jednog drugara. Dobio sam ponudu da treniram kod njih u klubu i prihvatio sam."

Recite nam nešto o JK "Borac"?
"Judo i sambo klub "Borac" ima oko 25 takmičara koji iza sebe imaju mnogobrojne rezultate i čast mi je da treniram sa njima. To je prvenstveno mlada ekipa, juniorska i kadetska, naravno ima i iskusnijih i starijih boraca kojima sparingujem sa zadovoljstvom... Imamo dve sale gde treniramo JUDO. Nedeljno imamo čak 12 treninga. Koristimo priliku da idemo i u druge klubove na borbe kako bi trening bio funkcionalniji sa promenom sparing partnera. Sad tu treniram i spremam se za juniorsko prvenstvo 2016. godine. Mislim da sam jako puno napredovao što se vidi i po rezultatu..."

Kako usklađujete treninge i obaveze na fakultetu?
"
Dobro pitanje.  Dan mi je unapred isplaniran i ispunjen obavezama na fakultetu i u klubu. Nije lako ali ni teško kad se radi ono što se voli. Obaveze na fakultetu redovno ispunjavam kao i što odrađujem treninge u klubu.

Vaši dalji planovi?
"Posle dobro odrađene prve judo lige i osvojenim plasmanom u super ligu pravim "pauzu" do 1. decembra a nakon toga slede pripreme za predstojeća takmičenja i naravno Juniorsko prvenstvo gde očekujem medalju."

Kada planirate dolazak do Brusa?
"Kao što sam rekao imam puno obaveza na fakultetu kao i treninge u klubu. Najverovatnije za Novogodišnje i Božićne praznike. Kada budem došao u Brus javiću se."

Mikiju želimo puno uspeha na narednim takmičenjima i karijeri kao i da na Juniorskom takmičenju osvoji najsjajniju medalju - zlatnu.

N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE