KedarSeloGoc05202

Goč,17.05.2020. Kedar selo Goč i eko kućice od drveta uskoro će biti nova destinacija na mapi srpskog turizma za savršeni odmor.

Na planini Goč, na samo 10 km od Vrnjačke Banje, od 01. juna 2020. godine očekuje vas novi vid eko turizma i moderni kompleks - bungalovi od prirodnih materijala za savršen planinski odmor u Srbiji.

KedarSeloGoc 05203

Doživljaj enterijera u kedrovim kućicama je nešto što se može uporediti sa šetnjom kroz četinarsku šumu sa obiljem kedrovih stabala. To se ne može pronaći u Srbiji, budući da kedar ne raste na ovim prostorima, ali može se donekle iskusiti u kućicama koji leče i opuštaju u Kedar selu, na planini Goč

KedarSeloGoc05201

Eko Kedar selo sadrži 7 kućica za smeštaj, restoran sa kaminom i prostora za druženje, bar, SPA kutak, dečije igralište, roštiljski prostor, uređen baštenski vrt sa fontanom a u ponudi su i vožnja biciklom i planinarenje uređenim stazama.

Već sada planirajte da od 01. juna 2020. godine posetite Kedar selo Goč i osetite novi vid planinskog turizma.
Više informacija i rezervacije na tel +381 69 614 682


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Ljubica 133d
Bila i videla....savršeno je. Volela bih da boravim tamo jer je priroda savršena. Na 1000m n.v. vegetacija je bogata i lekovita, šumske staze i putevi pogodni za šetnju i vožnju biciklom. Sve je kao stvoreno za uživanje i odmor, ko voli planinu. Blizina V. Banje takođe je prednost za smeštaj i boravak na planini Goč. Sve preporuke.
| 0 0
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE