Kopaonik pesacenje

Kopaonik,Tornik,14.08.2020. Letnja sezona u planinskim centrima Skijališta Srbije Kopaonik i Tornik protiče izuzetno dobro, a interesovanje turista za ove dve destinacije raste iz dana u dan.

S obzirom na celokupnu situaciju, turisti su se odlučili da ovo leto provedu na mestima koja su apsolutno sigurna i bezbedna po zdravlje, a da ipak imaju prostora i mogućnosti za odmor i uživanje. Kopaonik i Tornik na Zatiboru potpuno ispunjavaju sve uslove i broj gostiju i vožnji koji je ostvaren na našim sadržajima nam to i pokazuje.Veliki broj atraktivnih i zabavnih sadržaja privukao je pažnju turista, pa je od početka letnje sezone do danas broj prodatih karata povećan za više od 2 puta.

Odlični vremenski uslovi, puno zanimljivih i avanturističkih sadržaja koje nudimo, privlači sve veću posetu i zbog toga je i produženo radno vreme centra na Kopaoniku. Sadržaji su sada na raspolaganju od 10 do 17 časova svakog dana u nedelji, dok Tornik radi od 11 do 17.30 časova.

Kopaonik SkijalistaSadrzaji

Turisti ovog leta mogu da uživaju u panoramskoj vožnji žičarom, vožnji električnim biciklima, mountain bike, mountin kartovima, u pešačkim turama ili da probaju avantura park, bob na šinama, zip line. Ukoliko neko želi da ostane u formi ili da se pripremi za zimsku sezonu, Kopaonik ima letnju stazu za skijanje.

Skijališta Srbije su do sada organizovala tri promotivna vikenda, a posetioce do kraja leta očekuje još jedan, od 21. do 23.avgusta, gde će svi zainteresovani posetioci moći da iskoriste popust od 15 posto na cenu karata za naše sadržaje.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE