LusticaBay 1120a

Tivat, 8.11.2020. Destinacija Luštica Bay predstavila je novi vizuelni identitet – novi logotip, slogan i paletu boja, kao deo evolucije brenda. “Mjesto kojem se pripada” (A place to belong) novi je slogan Luštice Bay i uz novi logotip i vizuelni identitet koji su već u primeni, kreiran da predstavi razvoj jednog od najvećih projekata u turizmu Crne Gore.

Evolucija Luštica Bay i izrastanje u jedno od najpoželjnijih evropskih odredišta uslovili su i razvoj novog vizuelnog identiteta brenda, tako da on odražava sve ono što je Luštica Bay danas i destinaciju kakva će postati u budućnosti.

Osvežen i modernizovan vizuelni identitet simbolizuje prisustvo Luštice Bay u svakodnevnom životu njegovih stanovnika i posetilaca, kako u realnom tako i u digitalnom svetu, kao deo njihove priče u zajednici kojoj pripadaju, čija prirodna lepota i istorijsko nasleđe pružaju bezbroj iskustava.

Inspiracija za oblikovanje elemenata monograma “LB” proistekla je iz okruženja Luštice Bay čime je stvorena ne samo zanimljiva forma već i prilagodljiv i dinamičan vizuelni jezik.

“Odabrali smo tri palete boja koji označavaju suštinu destinacije. Plavi tonovi predstavljaju more, vodu i nebo, zeleni su polja, planine i priroda a koralni tonovi simbolizuju zalaske sunca i arhitekturu. Naša strategija ribrendiranja prikazuje sliku zaliva Luštica kakvu mi vidimo - kao mesto koje nudi ponešto za svakoga, zajednicu kojoj se pripada, avanturu koja se živi, sticanje uzbudljivih iskustava, dragulj prirodne lepote - jedinstvenu lokaciju dizajniranu da postane mesto kojem se pripada. U korak smo i sa digitalnom erom, pa smo modernizovali svoj imidž tako da oličava osećaj pripadnosti zajednici u bilo kom trenutku i na bilo kom mestu na kojem se mogu naći njegovi stanovnici, saopštila je Olvia Amr iz regionalne kancelarije Orascom Development Holding.

Luštica Bay je smeštena u zalivu Trašte, na tivatskom dijelu poluostrva Luštica, utočištu nesvakidašnje lepote Bokokotorskog zaliva i njegove bogate istorije. To je integrisano odredište koje u prvi plan ističe izvanredan prirodni ambijent, autentični lokalni šarm i bogato kulturno nasleđe. Tokom sedam godina od početka gradnje, Luštica Bay je izrasla u održivu celogodišnju destinaciju. i nastavlja svoju ekspanziju. 

LusticaBay 1120b

Do sada su izgrađeni marina sa šetalištem i bogatom maloprodajnom ponudom, dva neverovatna lukobrana koji štite marinu, idilični svetionik, prvi te vrste na ovim prostorima i spoljni amfiteatar, zajedno sa prvim hotelom Čedi Luštica Bay / The Chedi Luštica Bay, te Marina naseljem sa više od 400 stanova. Prošle godine započeta je izgradnja drugog gradskog naselja, zamišljenog da postane novi centar grada: Central.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE