MTT vauceri

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija u 2021. godini, 7. put za redom, realizuje Uredbu o uslovima i načinu dodele i korišćenja sredstava za podsticanje unapređenja turističkog prometa domaćih turista na teritoriji Republike Srbije.

Uslugu smeštaja mogu da pružaju sledeći subjekti: preduzetnik, privredno društvo, fizičko lice, zdravstvena ustanova koja pruža i usluge smeštaja; odnosno svi subjekti koji su evidentirani u centralnom informacionom sistemu u oblasti ugostiteljstva i turizma koji uredno vode evidenciju korisnika vaučera (korisnika smeštaja) u centralnom informacionom sistemu (E-turista).

Ugostitelji se mogu prijavljivati tokom čitavog perioda akcije dodele vaučera, a Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija će na svojoj internet stranici objaviti prvu listu ugostitelja koji učestvuju u realizaciji šeme dodele vaučera.

Prijavljivanje građana za boravak od minimum 5 noćenja u prijavljenim objektima će se vršiti do 15. oktobra 2021. godine ili do utroška raspoloživog broja vaučera. Vaučeri se mogu koristiti zaključno sa 20. novembrom 2021. godine.

Kontakt telefoni za info O VAUČERIMA 011/2606-521 i 011/2606-576

Potrebnu dokumentaciju možete preuzeti na linku, Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija RS, OVDE


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Veki 98594233
Nema više vaučera. Već nekoliko dana. "Planuli"
| 0 0
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE