Ar bazenTahiti0721

U srcu Šumadije, na kilometar od Aranđelovca, možete uživati u kristalno čistoj vodi bazena Tahiti i predivnoj okolini, bez ikakvog stresa, opušteno i bez brige.

Bazen Tahiti je ekskluzivni kompleks površine 1,7 hektara i nalazi se na samom ulasku u Aranđelovac (Orašački put) a udaljen je na 50 minuta vožnje od Beograda (70km). 

Pri samom dolasku očekuje Vas besplatan parking, a na bazenu  fenomenalna kristalno čista voda temperature 26-28oC. Gostima su na raspolaganju i 150 udobnih ležaljki oko bazena sa velikim suncobranima.

Pored uživanja na bazenu, uz prijatnu muziku iz Bar – Restorana, u ponudi je veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, uz sve vrste kafa, kao i kuhinja bogata raznovrsnim specijalitetima. Takođe u ponudi je i usluga smeštaja uz besplatno korišćenje bazena.

U neposrednoj blizini ovog turističkog kompleksa nalaze se i kulturno-istorijske znamenitosti poput pećine Risovača i znamenitog mesta Orašac.

Kako ne bi bilo gužve na Bazenu Tahiti, jer je broj posetilaca ograničen, poželjno je da svoj dolazak najavite unapred na tel +381 64 142 88 53 
Za lakši dolazak do Tahitija i uživanje klik na MAPA


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE