VB kamping0422

Vrnjačka Banja 28.04.2022. U kampu Vrnjačko Vrelo kraj Vrnjačke Banje održaće se veliki kamping događaj od 29. aprila do 1. maja 2022. godine.

U najnovijem kampu u Srbiji, Vrnjačko Vrelo, koji krasi izuzetan kvalitet i opremljenost po najvišim standardima, uz prateći sportsko-rekreativni kompleks sa otvorenim bazenima, okupiće se ljubitelji kampinga, vlasnici kampova, proizvođači kamping opreme, mnogobrojni gosti kao i posetioci.

Biće ovo odlična prilika da se sretnu i porazgovaraju o budućnosti kamping turizma u Srbiji i svega što ga čini posebnim i koji iz godine u godine beleži sve veći rast I popularnost na globalnom, svetskom nivou.

Uz bogat program i predstavljanje inovacija i noviteta iz ove oblasti, gosti i učesnici kamping berze imaće i priliku da se upoznaju sa potencijalima Srbije u segmentu kamping turizma, biciklizma i pešačenja.

VB kamping0422a

Pored toga, imaće priliku da saznaju nešto više o bogatoj turističkoj ponudi Vrnjačke Banje i okoline, te o mogućnostima nabavke kamping vozila i opreme, kao i opreme za kampove kroz prezentaciju svetski poznatih proizvođača.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE