Nis TOnekagrlise

Niš 16.05.2022. Novi zajednički turistički proizvod TO Niša i TO opštine Inđija biće predstavljen najpre u Nišu, na manifestaciji „Neka grli se sever i jug“, a u okviru obeležavanja gradske slave grada Niša, Sveti car Konstantin i carica Jelena, od 1. do 5. juna 2022. godine.

Tim povodom, TO opštine Inđija predstaviće se kulturno – umetničkim programom i promocijom gastronomske ponude. Nakon toga, manifestacija će se održati u Inđiji, u okviru obeležavanja slave ove opštine „Duhovi“ – Silazak Svetog duha na aposotole od 10. do 13. juna, gde će Turistička organizacija Niš predstaviti svoje kulturno – istorijsko nasleđe, gastronomsku i avanturističku ponudu.

Nis TOIndjija0522

Tim povodom danas je u prostorijama Turističke organizacije Niš održan sastanak sa predstavnicima Turističke organizacije opštine Inđija, a povodom realizacije aktivnosti u okviru Memoranduma o saradnji koji je između turističkih organizacija potpisan na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu - u cilju uspostavljanja saradnje u oblasti tuirzma, boljeg upoznavanja tradicije, kulture i istorije i povećanja međusobne turističke razmene.
izvor i foto:visitnis.org


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE