TOBudva 08201

Tokom prvog vikenda juna 2022. godine, sve posetioce budvanske rivijere očekuje nezaboravni muzički spektakl, u organizaciji Turističke organizacije i Opštine Budva.

U gradu prepoznatom kao „metropola crnogorskog turizma“ smenjivaće se zvuci klasičnih i modernih kompozicija, operske arije i izvorne pesme u aranžmanima i izvođenjima koje budvanska publika do sada nije imala priliku da čuje.

TOBudva 0522

Program ceremonije otvaranja sezone će početi u petak, 3. juna kada će nastupiti talentovani engleski pevač i kantautor Tom Odell, a potom će mlade čelistkinje sastava „Sky Cellos“ izvesti neobičan repertoar, počevši od poznatih filmskih tema, pa do neprevaziđene Selin Dion i Metalike. U okviru iste večeri koncert će održati i Nevena Božović, koja će, osim svojih pesama, publici još jednom pokazati kako perfektno vlada i drugim muzičkim žanrovima.

Nakon ponoći će uslediti „Medley performans“, scensko-muzički program u kom će pijanistkinja Mina Krajnović, maestro na harmonici Petar Marić, Amerikanka Tomisha Monae Kuzmić i operski pevači Marija Nešić i Mattia Zanatta pokazati svoje besprekorno instrumentalno i pevačko umeće u modernom performansu, kroz dela Satia i Mocarta, ali i Adele, Robija Vilijamsa i Kvina.

Naredne večeri, nastupiće maestro Bojan Suđić sa festivalskim orkestrom „Virtuozi“ i solistima   Sofijom Petrović, Majom Bogdanović, Dejanom Jovanovićem i Remusom Alazaroae. Spektakl će započeti valcerom, a tokom ostatka večeri, svoju publiku će obradovati i filmskim temama, evergrin hitovima, klasicima, ali i ruskim romansama i izvornim pesmama. Neobičan scensko-muzički program „Medley performance“ očekuje posetioce i ove, druge po redu večeri, na bini ispred Starog grada.

Na možda najlepšoj lokaciji u Budvi, tvrđavi Mogren, nastupe će održati DJ Erick Kasell i svetski poznati američki DJ i producent Roger Sanchez, zajedno sa DJ-evima Pookie i Vladimirom Aćićem.

Skymusic korporacija, producenti događaja, tokom vikenda ceremonije otvaranja sezone organizovaće i gala večere za posetioce koji spektakularnom događaju žele da dodaju i notu gastronomskih uživanja. Rezervacije ovih posebnih ponuda je moguće izvršiti na linku OVDE

Program:

Petak 03. jun

  • 21:00 Tom Odell, 
         „Sky Cellos“
          Nevena Božović
  • nakon ponoći „Medley performans“
  • 01:00 DJ Erick Kasell

Subota 04. jun

  • 21:30 maestro Bojan Suđić sa festivalskim orkestrom „Virtuozi“ i solistima Sofijom Petrović, Majom Bogdanović, Dejanom Jovanovićem i Remusom Alazaroae
  •  23:30h „Medley performans“
  •  01h DJ Roger Sanchez, DJ Pookie i DJ Vladimir Aćić


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE