Promaja restoran0319as

Restoran Promaja u selu Vlajkovci podno Kopaonika poznat po gostoprimstvu i domaćoj hrani i etno specijalitetima od nedavno je uveo uslugu kampovanja.

Mesto za kampovanje je u samoj blizini restorana, preko reke, i fenomenalno je za odmor i uživanje uz specijalitete ovog nadaleko čuvenog restorana.

Promaja kamp1

Za užitak gostiju obezbeđen je ograđen travnati I betonirani prostor u površini od oko 2000 kvadratnih metara kroz koji teče biser ovog kraja čuvena Graševačka reka. Kamperima je na raspolaganju oprema za pripremanje hrane kotlić, grne, tanjirače, roštilj, kao I furuna za dinstanje i pečenje uz sav propratni pribor za spremanje hrane, sudopere, a tu su i toaleti nezavisno od restorana.

Promaja kamp11b

Osim pravog damaćinskog gostoprimstva osoblja restorana Promaja kamperi imaju priliku da probaju domaći kajmak i sir, pečenicu svinjsku i goveđu, belolučanu papriku, hleb domaći, praseće i jagnjeće pečenje, pastrmku, pečurke na žaru, teletinu i jagnjetinu ispod sača, kuvani pasulj i prebranac, svadbarski i domaći kupus, proju, domaće pite I kolače… ali i da kupe kvalitetne domaće proizvode.

Promaja kamp2

Posetite restoran Promaju u Vlajkovcima i uverite se da postoji mesto gde će se vaše telo okrepiti i odmoriti, a vaš duh biti još zdraviji i čiliji

Jedina promaja gde se uživa i ne strahuje - Promaja VlajkovciMAPA


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE