TS DanVinaraTOTrstenik

Trstenik 02.02.2023. Turistička organizacija opštine Trstenik poziva proizvođače vina da se prijave za takmičenje na manifestaciji „Dan vinara i vinogradara“ koja se organizuje 14. februara 2023. godine povodom pravoslavnog praznika Sveti Trifun.

Ocenjivanje kvaliteta vina vršiće se u tri kategorije: belo, roze i crveno vino po unapred utvrđenim kriterijumima, a o izboru najboljih odlučivaće Komisija. Prijave se primaju od 6. do 9. februara 2023. godine u vremenu od 08:00 do 14:00 časova u prostorijama TO Trstenik (Cara Dušana 27, preko puta pošte).

Uzorke treba doneti u neobojenim staklenim flašama, zapremine 1 litar, bez ikakvih obeležja i adekvatno zatvorene. Donosi se 1 flaša po uzorku, dakle, ako se konkuriše sa 3 vrste vina, donosi se 3 uzorka vina za ocenjivanje. Osim toga svi takmičari su u obavezi da donesu i 1 litar vina za degustaciju kao kotizaciju za učešće (vrsta vina po želji).

Organizacioni odbor manifestacije „Dan vinara i vinogradara - Sveti Trifun“ u Trsteniku moli zainteresovane da se blagovremeno prijave.

Dodatne informacije se mogu dobiti na telefon: 037 715 263.
izvor i foto:TO Trstenik


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE