SajamturizmaBG2017

"Uživajte na vreme" slogan je koji će obeležiti 39. Međunarodni sajam turizma. Ova najveća turistička manifestacija u zemlji i regionu jugoistočne Evrope biće održana od 23. do 26. februara, kada će se na Beogradskom sajmu predstaviti najznačajnije turističke agencije, savezi i organizacije, turistički centri, hoteli, planine, banje, jezera, gradovi, regije, vazduhoplovne kompanije, međunarodni tur operatori sa svih kontinenata. Posetioci će imati priliku da odaberu aranžmane za predstojeću turističku sezonu, ali i da iskoriste „first minute“ ponude.

Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Crna Gora, destinacija koja zahvaljujući geografskom položaju i prirodnim resursima predstavlja izazov za turiste. Uz preovlađujuće morske aranžmane, Crna Gora će ponuditi i ostale turističke destinacije po kojima je poznata – jezera, kanjone, planine.

Srbija će predstaviti svoje prirodne lepote i mogućnosti za odmor, kao i raznovrsne sadržaje za zabavu, zdravstveni oporavak, sport, rekreaciju, avanturu… Zbog nadaleko čuvenog gostoprimstva, u Srbiji pored domaćih turista uživaju i gosti iz celog sveta. Posetioci Sajma turizma imaće priliku da upoznaju i bogatu turističku ponudu Beograda, koji je poslovni centar ali i atraktivna „city break“ destinacija, grad kulture, sporta, dobre energije, šopinga i zabave.

Razvoj domaćeg turizma i ove godine biće dodatno podstaknut turističkim vaučerima Vlade Republike Srbije za boravak u domaćim turističkim centrima. Oko 60 hiljada vaučera građani će moći da iskoriste u nekom od 135 smeštajnih objekata.

Izuzetan multimedijalni prateći program na Sajmu turizma doneće posetiocima nezaboravan sajamski doživljaj. Na atraktivan način biće promovisani brojni festivali, manifestacije i važni događaji, a prezentacije, promocije i degustacije, uz kosmopolitski duh i prisustvo velikog broja nacija, Sajam čine podjednako provlačnim za poslovne posetioce ali i najširu publiku.

Sajam turizma upotpuniće još tri manifestacije koje se, već tradicionalno, održavaju u istom terminu – 8. Međunarodni sajam vina BEOWINE, 13. Međunarodni sajam hotelsko ugostiteljske opreme – HORECA i 13. Sajam suvenira „Posetite Srbiju“.

Manifestacija koja sa razlogom „u stopu“ prati Međunarodni sajam turizma i Međunarodni sajam vina svakako je Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme – HORECA koja objedinjuje i promoviše različite grane turističke privrede, i spaja učesnike u turističko-ugostiteljskoj industriji.
Najsavremeniji proizvodi i usluge, kao i trendovi u načinu poslovanja, snabdevanja i funkcionisanja hotela, restorana i ostalih ugostiteljskih objekata deo su ponude koja će biti prezentovana na Sajmu. Novi standardi i tehnologije koje izlagači promovišu na ovoj manifestaciji važni su za unapređenje celokupne turističke privrede, zbog čega i predstavljanja na ovoj manifestaciji postaje sve značajnije.
Pored izlagačkog programa, Sajam upotpunjuju i dodatni prateći sadržaji, prezentacije i stručna predavanja. Ove godine prateći program biće obogaćen atraktivnim događajima i demonstracijama ugostiteljskih veština, kao i brojnim degustacijama.

Istovremeno sa sajmovima turizma, hotelsko-ugostiteljske opreme i suvenira, na Beogradskom sajmu se već osam godina održava i BEOWINE – Međunarodni sajam vina.
Na Sajmu učestvuju najugledniji domaći i regionalni proizvođači vina, vinski podrumi, kuće vina i kompanije koje ga distribuiraju. U izlagačkom programu i na ovogodišnjoj manifestaciji biće zastupljene i rakije, koje predstavljaju istaknuti srpski brend.
Kao sastavni deo turističke privrede, BEOWINE će predstaviti mogućnosti vinskog turizma, turističku ponudu, smeštaj i gastronomske specijalitete, kao i kompletnu opremu za vinarstvo i vinogradarstvo. Na tradicionalnom takmičenju BEOWINE CHALLENGE CUP biraće se najbolja vina u osam kategorija.

Sajam spaja sve učesnike u turističko-ugostiteljskoj industriji, konzumente i korisnike usluga.  Kao i svake godine, na štandovima će se svakodnevno održavati brojne prezentacije, promocije i degustacije kao i stručna predavanja, prezentacije, interaktivne promocije i besplatne radionice za sve učesnike i posetioce predviđene su u okviru pratećeg programa.

Radno vreme Sajma tokom 39. Međunarodnog sajma turizma:
23. februar: od 10:00 do 18:00
24. februar: od 10:00 do 19:00
25. februar: od 10:00 do 19:00
26. februar: od 10:00 do 17:00

Cena ulaznice:
- pojedinačna ulaznica - 300,00 dinara
- grupna ulaznica - 200,00 dinara
- parking (po satu) - 200,00 dinara

Grupna poseta podrazumeva posetu više od 20 osoba/učenika.

Za kupovinu grupnih ulaznica potrebno je dostaviti spisak osoba sa punim imenom i prezimenom, overen pečatom firme ili škole i potpisom ovlašćenog lica.
izvor:sajam.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE