Blace HotelIN 10176

Danas počinje sa radom Svečana sala budućeg Hotela IN u Blacu i polako se upotpunjava IN priča preduzeća Aki komerc koje svoju šansu za dalji razvoj  pronalazi u oblasti turizma i ugostiteljstva koje su jedna od najbrže rastućih industrija u svetu, a takođe i jedna od najperspektivnijih privrednih grana u Srbiji.

Blace INcaffe Blace INgarden

Uz postojeće objekte IN Coffee i IN Coffee garden, zatim IN Club, otvaranjem svečane sale Hotela IN, polako se upotpunjava IN priča u Blacu.

Upravo je završena adaptacija Svečane sale Hotela IN, kapaciteta do 350 mesta, uz okrugle i pravougaone banket stolove gostima omugućava i pruža boravak u prijatnom i komfornom ambijentu prema najvišim standardima ugostiteljstva.

Blace HotelIN 10174 Blace HotelIN 10173

Sala poseduje najsavremeniji sistem ventilacije, grejanja i klimatizacije, kao i modernu kompjutersku kontrolisanu RGB LED rasvetu koja može da "pleše" uz ritam muzike u stilu pravog light show-a.

Blace HotelIn 10175

Svečana sala Hotela IN baviće se organizacijom svih vrsta događaja i svečanosti, a prijatno i stručno osoblje, kao i vrhunski kvalitet i raznovrsnost hrane i pića učiniće da se gosti osećaju prijatno i ispunjeno u svakom trenutku.

Blace HotelIN 10172

U narednom periodu preduzeće Aki komerc ulazi u još jednu investiciju koja će obuhvatiti kompletnu rekonstrukciju i adaptaciju smeštajnih kapaciteta Hotela IN čime će Blace dobiti reprezentativan objekat u samom centru grada i time upotpuniti IN priča u Blacu, sa željom da Blace postane atraktivna turistička destinacija.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE