ZimCarolije2018

Zimske čarolije Kopaonik 2018. održaće se u Apart hotelu Kopaonik u Brzeću 27.i 28. januara. Prvog dana ove manifestacije planirano je Etno veče ”Kopaoničko poselo" i Kopaonik fashion day dok je za drugi dan planiran izbor Miss kraljica snega.

U toku ”Kopaoničkog posela” biće održana i Etno Modna revija modne kreatorke Dragane Mijatović Petrović iz Kruševca kao i promocija knjiga - najlepše srpske zdravice “ZDRAV SRBINE MOJ PONOSU” koju je priredio Dragiša Simić i knjige o životu i radu Dragiše Nedovića autora prof.dr Dragana Bataveljić uz izložbu etno hrane i ručnih radova.

U nedelju se u prepodnevnim satima obilazi vrh Kopaonika uz vožnju žičarom do Pančićevog vrha, a uveče od 20 časova je izbor MISS kraljica snega 2018. Specijalni gost večeri je Andrija ERA Ojdanić uz pratnju orkestra “Fleš” dok je voditelj Miša Ćirić.

ZimCarolije2018 odbor

Da će gosti uživati u Zimskim čarolijama u Brzeću potvrđuje i organizacioni odbor, u sastavu Veroljub Kostić, Dragoljub Marković, direktor TO Opštine Brus i Goran Kovačević, izvršni producent i organizator, koji pozivaju sve da dođu ovog vikenda u Brzeće i uživaju u Čarolijama.

Organizator Zimskih Čarolija je agencija “Favorit” iz Aranđelovca, suorganizator Turistička organizacija Opštine Brus, izvršni producent Goran Kovačević, a domaćin svih dešavanja "Apart hotel Kopaonik" Brzeće!


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE