Sudeći po fantastičnoj atmosferi u kojoj je protekao dan otvaranja i velikom broju posetilaca, ovogodišnji Sajam turizma opravdaće očekivanja svih učesnika i zainteresovane publike.

Već tradicionalno, posetioci sajma uživaće svim čulima u ukusima i mirisima gastronomske ponude, specijaliteta kao i suvenira iz svih krajeva Srbije jer se istovremeno odvijaju i: 10. Međunarodni sajam vina BeoWine, 15. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA-OPREMA i 15. Sajam suvenira “Posetite Srbiju“.

Za sve koji sa nestrpljenjem očekuju leto 2019., Sajam turizma je jedinstveno mesto koje podstiče na nova putovanja, otkriva nove destinacije koje se tek promovišu u Srbij, gde posetioci mogu da se upoznaju sa sveobuhvatnom i premijernom ponudom popularnih odmarališta i hotela, i na licu mesta ostvare popust, uporede cene i odluče se za svoj idealan odmor.

Uz ekskluzivne sajamske pogodnosti, odabir destinacije za putovanje i odmor, na sajmu se degustiraju najbolja vina, rakije i gastronomski specijaliti ovog podneblja.

Posebnu pažnju privukli su izuzetno povoljni aranžmani za omiljene destinacije domaćih turista, kao što je Grčka, sa paketima i mnoštvom pogodnosti što je posebno atraktivno za porodice sa više dece, jer dvoje dece boravi besplatno.

Niske cene, egzotične destinacije i sajamski popusti od 5 do 50 posto, kao i vredni pokloni, obeležiće dane vikenda pred nama.

Svojim vernim posetiocima Beogradski sajam spremio je poklon aranžmane. Poklone će dobiti posetioci koji kupe kartu, fotografišu se na mestima u hali gde su vidljivo postavljene 3d Hashtag oznake #sajamturizma2019, fotografiju postave na društvene mreže Instagram i Facebook i potom dobiju najviše “lajkova”.

Radno vreme manifestacije u subotu 23. febrara je od 10 do 19 časova i u nedelju 24. februara od 10 do 18 časova.

Cena pojedinačne ulaznice je 400 RSD, a porodična ulaznica (važi za roditelje sa decom do 16 godina) 800 RSD. Poslovna ulaznica sa paketom pogodnosti 1500 RSD. Parking je 200 RSD po satu.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE