JuniorBrzece IFC2

Hotel Junior Brzeće, u podnožju Pančićevog vrha na Kopaoniku, sa povoljnim mikroklimatski uslovima  ima dugu tradiciju smeštaja i priprema sportskih ekipa, poput košarkaša, rukometaša, fudbalera, odbojkaša, tenisera  i odlično je mesto za sportske pripreme svih selekcija.

Nadmorska visina od 1100m, blizina TC Kopaonik kao i klimatski uslovi veoma prijaju sportistima kako bi se pripremili za vrhunske rezultate.
Nastavak teksta OVDE


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Marko 345d
Brzeće nije blizu Kopaonika, već i jeste jedan obranak Kopaonika, blizu je Pančićevog vrha. Kopaonik se prostire 75 km dužine i oko 50 širine, naravno na njemu leži selo Brzeće na visini do 1200 m nadmorske visine a iznad njega turističko naselje. Problem i jeste ta deklaracija mesta van planine i to od naših meštana ovde, koji se smeju Beogradjanima kada kažu da su na Kopu a u stvari su u Brzeću. Zapravo i jesu na Kopu ali ne na obranku Pančićevog vrha. Ljudi koji dodju sa strane osete planinu i u Brzeću zato što mesto leži na planini Kopaonik a ne kako vi ovde pišete da je blizu Kopaonika, tu i jeste problem samog podsticaja razvoja turizma od strane meštana Brusa. Iz nekog kompleksa prema selu zato što i Brus jeste nastao od seljaka 1833 god. dok su sela uveliko postojala.
| 0 0
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE