Branko Rici Franc2015Brus 09.03.2017. Opštinsko veće opštine Brus je na nedavnoj sednici donelo rešenje o dodeli 6.330.000 dinara za 8 sportskih klubova u cilju finansiranja godišnjih programa u oblasti sporta. Od ukupne cifre AMSK „Kopaoniku“ je dodeljeno 30.000,00 dinara (trideset hiljada dinara) za takmičarsku sezonu u moto-krosu.

Za AMSK Kopaonik iz Brusa vozi višestruki šampion u moto-krosu Branko Antić, koji je i u 2016. bio prvi u klasi MX 1, kao i Strahinja Kalamković koji nastupa u klasi MX 85 a u 2016. godini je osvojio šampionat Vojvodine u moto krosu.
BrankoAntic MX1Pozvali smo Branka Antića kako bi proverili da li je istina da je klubu za koji vozi iz budžeta opštine Brus dodeljeno 30.000 dinara za narednu takmičarsku sezonu: „Jeste, istina je to što ste čuli. Već duži period postoje problemi u finansiranju našeg kluba od strane opštine Brus iako postoje ugovori. Iz tih razloga jesenas nije održana ni trka u Dubcima a sada sam primoran da promenim klub. Žao mi je što se tradicija prekida i što više ne mogu da vozim za naš klub iz Brusa i da vozim trku u Brusu na koju su već svi navikli, i vozači i publika. Nastavljam sa motokrosom kao do sad, ali mi je želja da se jednog dana vratim u svoj klub i vozim za svoj grad.“

 Povodom ovakve odluke Opštine Brus pokušaćemo da dobijemo izjavu od od zvaničnih lica - predsednika opštine kao i menadžera AMSK "Kopaonik", a Branku želimo puno uspeha u novoj takmičarskoj sezoni, da se uskoro vrati u svoj klub i vozi za svoj grad.

B Antic022016

 

 


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Goran Mini 197018558
SRAMOTA. ZNATE LI VI GOSPODO ŠTA ZNAČI BITI VIŠESTRUKI ŠAMPION DRŽAVE I AKTUELNI PRVAK'?! ZNATE LI ŠTA ZNAČI OSVOJENA " ZLATNA KACIGA". NE, NE ZNATE JER MISLITE DA SE SPORT VRTI OKO VAS SAMIH. DALI STE JEDNOM "LISTIĆU" 830.000 DINARA JER JE REKLAMIRAO PREDSEDNIKA OPŠTINE, A NE BRUS. DALI STE KLUBU KOGA JE OSNOVAO GOSPODIN PREDSEDNIK 2.500.000 DINARA U PRVOJ GODINI TAKMIČENJA, DALI STE... STIDITE SE, PRVO VI U KOMISIJI A POTOM OPŠTINSKO VEĆE. BRANKO ANTIĆ JE VIŠE IZREKLAMIRAO BRUS NEGO SVI VI ZAJEDNO. GOSPODO, VREME JE DA SE URAZUMITE, UNIŠTAVATE SPORT, RUŠITE ŠAMPIONE. GUBI TRKU SA VAMA A POBEĐJUJE, NA TEŠKIM I IZAZOVNIM STAZAMA,. SADA STE I NJEGA PROTERALI, OSTALO JE DA PROTERATE JOŠ NEKE I ONDA ŽIVITE U VAŠEM MRAKU. BRUKA KOJE ĆE SE STIDETI SVI SEM VAS NEKOLICINE KOJI "NE RAZMIŠLJAJU" VEĆ IZVRŠAVAJU NAREDBE. BEZ GRIŽE SAVESTI. SREĆNO BRANKO U NEKOM DRUGOM KLUBU I VOLI BRUS, NEĆE OVI VEČITO ODLUČIVATI.
| 6 0
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE