OrganskiproizvodU sredu, 23. septembra 2015. godine, sa početkom u 11:00 časova u RPK Kruševac, Balkanska 63 IV sprat (bivša zgrada GP Jastrebac), biće održana prezentacija na temu Organska poljoprivreda.

- Organska poljoprivreda – zakonski okvir, preduslovi za sertifikaciju i mere Vlade za podsticanje organske proizvodnje održaće Slavica Stevanetić, savetnik u Udruženju za poljoprivredu, prehrambenu i duvansku industriju i vodoprivredu Privredne komore Srbije.

- Zaštitna sredstva koja se mogu koristiti u organskoj proizvodnji - održaće Sandra Miletaković PSSS Kruševac, predsednica Odbora za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo RPK Kruševac.

Sva pravna i fizička lica, koja se bave ili imaju nameru da se bave organskom proizvodnjom, mogu da prisustvuju ovom skupu i saznaju osnovne pojmove o organskoj proizvodnji ili prošire već stečena znanja i razmene iskustva sa prisutnim proizvođačima.

Kontakt osoba Nevenka Đorđević, 037/441-280, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE