SajamKS2015
Poljoprivredni sajam – Kruševac 2015 koji
po aktivnostima, poslovnosti i izlagačkoj ponudi ima karakter najznačajnijeg agrobiznis događaja Rasinskog okruga održaće se po osmi put u subotu 03. oktobra 2015. godine, na stočnoj pijaci u Kruševcu.

Prošlogodišnji sajam poljoprivrede u Kruševcu privukao je zavidan broj izlagača i posetilaca što je gradskoj upravi dalo podstrek da na osnovu pozitivnog iskustva organizovanja i održavanja izložbi i manifestacija, ovogodišnji sajam učini još boljim.

U okviru Sajma biće organizovana I Republička izložba priplodnih goveda simentalske rase u organizaciji Centralnog udruženja odgajivača goveda simentalske rase pod pokroviteljstvom grada Kruševca i Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine na kojoj će uzeti učešće 11 gradova i opština. 

Takođe održaće se i Izložba poljoprivrednih proizvoda, domaće radinosti, rukotvorina, ukrasnog bilja, meda, vina i rakije.

Na Sajmu će se predstaviti najveći proizvođači stočne hrane, sredstava za prihranu, zaštitu bilja, semenske robe, baštenske opreme, alata, poljoprivredne mehanizacije, opreme, kao i osiguravajuće kuće i banke.

Poljoprivredni sajam – Kruševac 2015, subota 03. oktobar 2015. 


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE