PrekidFilma0620

Grupa PREKiD FiLMA, u čijem osnivanju su nekada učestvovala dva muzičara iz Brusa, na svom youtube kanalu izbacila je video za pesmu "Trenutak"

Grupa PREKiD FiLMA zvanično je osnovana 2010 godine u Beogradu i to u sastavu: Slobodan Petrović Baki - bubnjevi (Beograd), Dušan Nikolić Dule - bas gitara(Beograd), Aleksandar Milanović Aca - gitara (Brus) i Nebojša Milisavljević Neša - vokal (Brus).
Kao melodični, gradski, garažni rok, ubrzo po osnivanju postaju koncertno veoma aktivni, i nastupaju po raznim festivalima i klubovima u Beogradu i Srbiji. 2011-te godine snimaju deset pesama. Album nikad nije zvanično objavljen, a od 2013-te godine je dostupan na internetu.
Pesme "Ljubav šaljem očima" i "Čujem te" su objavljene na kompkilacijama Rok Informer 1 (2011) i Rok Informer 2 (2013) u izdanju ExpanzijUM-a.
Novih deset pesama snimaju 2013-te godine kao demo verzije. Sa pesmama "Žao mi je" i "Ne okreći se" nastupili su kao polufinalisti prvog bunt rok mastersa RTS (2015) 2016-te godine iz grupe izlazi Aleksandar Milanović, zbog čega prestaju sa radom sve do 2018-te godine, kada u grupu dolazi Bojan Ristić Boki - gitara. U ovom sastavu 2019/20 snimaju novi materijal. Rad na albumu je u toku, i planira se zvanično izdanje.

Nebojša Milisavljević Neša (vokal) je rođen u Brusu 1979 godine gde je završio osnovnu i srednju NebojsaMilisavljevic PrekidFilmaškolu (gimnaziju). Bio je član Bruskog amaterskog pozorišta i glumio u predstavama "Ljubinko i Desanka" i "Sumnjivo lice". Potom, 1998 godine seli se za Beograd i počinje aktivno da se bavi muzikom kao vokal i tekstopisac. Već 2000. godine osniva bend Virgo Intacta i u njemu je sve do raspada 2003. 2004 ulazi u bend "Modro i Zeleno" tribute EKV i sa njima nastupa na raznim festivalima, a 2009. i na Beogradskom beer festu.
Zajedno sa Aleksandrom Milanovićem Acom iz Brusa 2010. godine osniva bend PREKiD FiLMA gde još uvek peva i piše tekstove.
Pored muzike aktivno se bavi i pisanjem poezije i njegove pesme su objavljene u knjizi "RCIOADINA" u izdanju centra za stvaralaštvo mladih u Beogradu 2005. i u pesničkom zborniku " U poeziji ništa nije konačno" Knjaževac 2008. godine.

U aprilu 2020. PREKiD FiLMA na svom youtube kanalu objavljuje video za pesmu "Trenutak".Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE