OmlCentBrus logo

Udruženje građana "Omladinski centar Brus" prepoznalo je obavezu i mogućnost da pokrene inicijativu "uNAPREDimo zajedno" kako bi se ostvario bolji život u Brusu i zapošljavanje mladih.

Tokom inicijative "uNAPREDimo zajedno" planirano je da se kroz razgovore o centralnoj temi na teritoriji opštine Brus - odlazak mladih, stave u fokus ključne, svakodnevni izazovi mladih, uključujući u tom procesu i mlade i predstavnike lokalnih institucija.
Shodno tome, inicijativa je prvenstveno usmerena na mlade u opštini Brus, a kasnije i na sve građane, s obzirom da konstantan odlazak mladih ostavlja dugoročne posledice na opštinu.

U pripremnoj fazi projekta, Omladinski centar Brus moli mlade kao i ostale građane različitog starosnog doba da popune Gugl upitnik, koji je važan za istraživački postupak u ovoj inicijativi i pomoći će ovom udruženju građana da na osnovu dobijenih odgovora kreira pitanja za uživo fejsbuk uključenja, na koja će odgovarati predstavnici Kancelarije za mlade u Brusu, Službe za nacionalno zapošljavanje i mladih preduzetnika koji su ostali da žive i pokreću svoj biznis u opštini Brus.
Popunjavanje Gugl upitnika ne oduzima mnogo vremena (tri minuta), anonimnog je tipa, a pružiće ogromnu pomoć da se informišu mladi na teritoriji opštine Brus, uz pomoć preporuka i zajedničke saradnje sa lokalnim institucijama unapredi život u lokalnoj zajednici.

Upitnik je anoniman i možete popuniti do 08. jula u ponoć na linku OVDE

Naredni korak realizacije projekta uNAPREDimo zajedno biće kroz postavljanja pitanja uživo 08. jula predstavniku Kancelarije za mlade Brus na temu "Odlazak mladih sa teritorije opštine Brus".


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE