NUNS press

Beograd.17.07.2020. Izvršni odbor Nezavisnog udruženja novinara Srbije imenovao je na poslednjoj sednici Tamaru Filipović Stevanović za generalnu sekretarku udruženja, na period od četiri godine.

Po mišljenju članova IO NUNS-a, nova generalna sekretarka poseduje neophodna znanja i organizacione sposobnosti za kvalitetno obavljanje odgovorne funkcije u Udruženju.
Tamara Filipović Stevanović je rođena u Beogradu 1980. godine, gde je završila osnovnu i srednju školu, i potom Filozofski fakultet Univerziteta u Beogradu (odsek istorija) i Višu trenersku školu (operativni trener sinhronog plivanja).
Od avgusta 2010. godine radi u NUNS-u kao projekt menadžerka i do danas je stekla vredno iskustvo u radu sa članstvom i medijima i poznavanju medijskih politika.
Učestvovala je, između ostalog, u izradi i sprovođenju zagovaračke strategije NUNS-a, u izradi i realizaciji regionalne platforme Safe Journalist, zatim u izradi Medijske strategije Republike Srbije, te je bila članica, i još uvek je, nekoliko medijskih radnih grupa i komisija.
Izvršni odbor i Sekretarijat NUNS-a izražavaju veliku zahvalnost dosadašnjem generalnom sekretaru Svetozaru Rakoviću, koji je vrednim radom, zalaganjem i istupima u protekloj deceniji sprovodio i branio osnovne ciljeve i načela naše organizacije. Verujemo da će i dalje svojim znanjem i iskustvom doprinositi radu i razvoju NUNS-a i želimo mu uspeha na novom radnom mestu, u našoj partnerskoj i prijateljskoj organizaciji UGS Nezavisnost.
NUNS, 17 jul 2020. godine


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE