Ziljci put08201

Brus,03.08.2020. Da je putna infrastruktura u pojedinim selima bruskog kraja u lošem stanju govore poruke i fotografije od meštana iz sela Mala Vrbnica, Žiljci i Kovioci.

Selo Mala Vrbnica "Mi U Maloj Vrfbnici kao da smo slepo crevo opštine... Nemamo gradsku vodu, pola puta nam uradili, pola ostalo.

MVrbnica put07203 MVrbnica put07202

Pre 4 godine su nam uradili i asfaltirali 600 metar puta uz obećanje da će ostalih 600 metara nakon izbora... i na tome i osta, ništa posle izbora.

MVrbnica put07201 MVrbnica put07204

Jedno smo od retkih sela koje nema ni gradsku vodu." navedeno je u mejlu.


Selo Žiljci, zaseok Gašići. Put koji je kružni i prolazi kroz selo. Po rečima čitaoca "put se koristi svakodnevno a nekada je prikupljan novac za asfaltiranje puta. Ne znam dokle se stiglo sa tom akcijom, ako pronađem priznanicu proslediću..."

Ziljci put08202 Ziljci put08203 Ziljci put08204

Selo Kovioci, zaseok Radmanovici - Lazići. "Put katastrofa, stari ljudi, invalidi, mala deca a naš "kmet" ne daje ni pet para, jer je njemu obezbeđen asfalt još pre "100" godina", navedeno je u poslatom mejlu. 

Kovioci put08201 Kovioci put08202

Ukoliko imate predlog i sugestije za uređenje svog sela koje se nalazi na teritoriji opštine Brus pošaljite fotografiju/e sa tekstom na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. kako bi bilo objavljeno na sajtu a nadležne opštinske službe videle i uredile u dogovoru sa meštanima.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Časlav 99877648
Poštovani, Samo da dodam za Kovioci selo da nije samo ovaj 1 zaseok u pitanju ja bih rekao pola sela i da pojasnim selo Kovioci ima 2 zaseoka prvi koji je dosta udaljeniji od glavnog puta i tu nema ni put ni asfalt ni nista samo nam fale magarići i da kao u feudalno doba idemo svojim kućama. I naravno 2 zaseok za koji pisete ovde a koji mnogo bliži glavnom putu i naravno i on je u losem stanju i nikoga nije briga pa bih hteo za ljude koji su pisali ovaj članak da izadju na tren i provere ovu moju konstataciju. Hvala
| 1 0
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE