Slikarijada 0617

Manifestaciju "Dani Brusa - Dani Preobraženja" u prethodnom periodu obeležavali su mnogobrojni kulturni događaji a jedan od najaktuelnijih i najlepših je sigurno "Slikarijada", kada su deca crtala na asfaltu u glavnoj ulici ili na platou kod gradskog stadiona.

Kako ove 2020. godine nije sigurno da će u okviru manifestacije Dani Brusa u avgustu mesecu biti održana Slikarijada u organizaciji Centra za kulturu Brus, zbog vanredne situacije izazvane koronavirusom, BrusONLINE pokreće akciju "Slikarijada 2020 online" kako bi deca Brusa nastavila tradiciju prethodnih generacija.

MNRLBrus crtezAnaTatic

BrusONLINE poziva decu uzrasta do 15 godina da nacrtaju crtež na listu bloka za crtanje ili odgovarajućem papiru i pošalju najkasnije do 16. avgusta u ponoć na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili Facebook stranicu BrusONLINE , uz ime i prezime i godinu starosti autora.

Fotografije crteža će biti prezentovane javno na sajtu ili FB stranici a obezbeđene su i nagrade za najuspešnije zahvaljujući knjžari-cvećari SEZAM, knjižari DžAMIĆ i Trgovini TRAPIĆ. Ukoliko se javi još neko od sponzora da nagradi dečiju maštu objavićemo sa zadovoljstvom.

Deco očekujemo vaše crteže jer IAKO NE POBEDITE, VAŽNO JE DA SE NE ODUSTANE OD TRADICIJE.

Poslate crteže pogledajte OVDE


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE