Vlajkovci Djordjevici0820

Brus,14.08.2020. Putna infrastruktura u pojedinim selima bruskog kraja je u nezavidnom stanju i treba je što pre popraviti ili osposobiti u zavisnosti od trenutnog stanja. Kakvo je stanje u selu Vlajkovci, u zaseoku Đorđevići, govori poruka i fotografije koje su pristigle na mejl.

Vlajkovci Djordjevici08201 Vlajkovci Djordjevici08202

"Selo Vlajkovci, zaseok Đorđevići. Zaseok broji oko 50-60 stanovnika. U poslednih 30ak godina takoreći ništa nije urađeno. Put je u jako lošem stanju, posle svake kiše sve gori. Ranije su održavali meštani, sad je sve manje meštana, a mladi su otišli. U selu ima dosta male dece, ali i dosta starih i bolesnih. U zimskim uslovima bukvalno je celo selo zavejano i po nedeljeju dana. Nikada ništa nije urađjeno, čak ni pred izbore. Od glavnog puta do kraja sela oko 1,5km. Ceo put je u ovakom stanju kao na slici." navedeno je u poruci meštanina zaseoka Đorđevići, u selu Vlajkovci.

Ukoliko imate predlog i sugestije za uređenje svog sela koje se nalazi na teritoriji opštine Brus pošaljite fotografiju/e sa tekstom na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. kako bi bilo objavljeno na sajtu a nadležne opštinske službe videle i uredile u dogovoru sa meštanima.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE