Brus panorama820

Brus,14.08.2020. Obaveštenje Štaba za vanredne situacije opštine Brus o odluci da se ne održi manifestacija “DANI PREOBRAŽENjA 2020” i trenutnom epidemiološkom stanju.

O B A V E Š T E Nj E

Štab za vanredne situacije opštine Brus je na vanrednoj sednici održanoj dana 14.08.2020 godine, razmatrajući aktuelno stanje i epidemiološku situaciju u vezi sa virusom COVID-19, a u cilju sprečavanja širenja zaraze ovim virusom, doneo zaključak da se predstojeća manifestacija “DANI PREOBRAŽENjA 2020” koja se tradicionalno održava u avgustu mesecu tekuće godine, zbog bezbednosti i zaštite zdravlja građana i posetioca manifestacije, ove godine ne održi.

Epidemiološka situacija na teritoriji opštine Brus je poboljšana ali je i dalje na snazi Odluka o proglašenju vanredne situacije, pa s toga apelujemo na građane da se pridržavaju propisanih mera zaštite, da nose zaštitne maske/vizire i rukavice, da drže obaveznu fizičku distancu i izbegavaju okupljanja, a sve u cilju sprečavanja širenja i suzbijanja zarazne bolesti COVID-19 izazvane virusom SARS-CoV-2.

OPŠTINSKI ŠTAB ZA VANREDNE SITUACIJE BRUS


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE