drMihaljoMarijaMilosavljevic

Niš,12.09.2020. Da ljubav ne zna za granice i da je jača od svega potvrdili su dr Mihajlo Milosavljević iz Brusa i profesorka engleskog jezika Marija Stojičić iz Leskovca koji su svoju ljubav krunisali brakom.

Da svako doba ima lepe događaje i dešavanja o kojima će se i kasnije govoriti potvrda je i današnje venčanje doktora Mihajla i profesorke Marije koju su svoju ljubav iz studentskih dana krunisali brakom u Nišu, u gradu gde su se upoznali početkom Mihajlovog studiranja na Medicinskom fakultetu.
Posebo interesantno za ovo dvoje mladih je to što proteklih 6 meseci i nisu mogli da se vide na duže jer je dr Mihajlo još od marta meseca 2020. godine bio angažovan u Kovid ambulanti u Kruševcu gde je premešten sa specijalizacije koju je obavljao u Nišu. I sada kada se epidemiološka situacija u Srbiji smirila obavili su venčanje u najužem krugu porodica.
Tokom svog lekarskog angažovanja u Kruševcu dr Mihajlo je svim pacijentima ukazivao podjednaku brigu i pažnju a posebno se našao pri ruci pacijentima iz Brusa koji su upućivani na lečenje u kruševačku bolnicu.
Mihajlu i Mariji želimo puno sreće i svako dobro u zajedničkom životu a čestitke upućujemo i njihovim roditeljima i članovima porodica.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE