KSstudioVeVe

Kruševac,17.10.2020. Na održanoj 23. telefonskoj vanrednoj sednici 16.10.2020. gradski Štab za vanredne situacije grada Kruševca je doneo  zaključke u skladu sa epidemiološkom situacijom na teritoriji grada Kruševca, a na osnovu donešenih odluka i preporuka sa sednice Republičkog Kriznog štaba  od 16.10.2020. godine.

Doneti su sledeći zaključci:

1. Na osnovu preporuke Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19 Republike Srbije, Gradski štab za vanredne situacije grada Kruševca,  preporučuje nošenje zaštitnih maski i na otvorenom prostoru. U zatvorenom prostoru ostaje obavezno nošenje zaštitnih maski.

2. Svi uslužni objekti (Trgovački i ugostiteljski objekati tržni centri, marketi, kafići, barovi, restorani, hoteli-hotelski restorani, kladionice koje pružaju ugostiteljske usluge i svi ostali objekti) moraju da imaju odgovorno lice, čiji je zadatak striktno sprovođenje preventivnih mera.

3. Nastaviti sa pojačanim inspekcijskim nadzorom Komunalne inspekcije i Komunalne milicije i uskladiti rad sa Republičkom sanitarnom inspekcijom Ministarstva zdravlja i Policijskom upravom Kruševac MUP-a Republike Srbije prilikom vršenja inspekcijskog nadzora.

4. Na snazi ostaju svi ostali normativni propisi koje je donela Vlada Republike Srbije: Uredba o merama za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti COVID-19, Vlade Republike Srbije
izvor:krusevac.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE