SalterBrus 1020

Brus,29.10.2020. Sektor preduzetništva Privredne komore Srbije i Regionalna privredna komora Kruševac u saradnji sa Opštinom Brus danas su otvorii ''Šalter za preduzentike'' u zgradi Opštinske uprave Brus.

Brus prezentacija1020

Prezentaciji i promociji rada šaltera prisustvovali su Predrag Vukićević - predsednik Skupštine grada Kruševca, prof.dr Valentina Milosavljević - predsednica Opštine Brus, Dejan Zrilić - Privredna komora Srbije i Marija Vesković - Regionalna privredna komora Kruševac.

Šalter za preduzetnike funkcioniše kao ''one stop shop'' i prestavlja nefinansijsku podršku postojećim preduzetnicima, mikro i malim privrednicima kao i onima koji nameravaju da otvore svoja preduzeća. PKS kroz saradnju sa lokalnim samoupravama želi da na efikasan način informiše, upoznaje i obaveštava preduzetnike o svim aktivnim programima i aktivnostima kako bi se doprinelo ravnomernijem regionalnom razvoju privrede Srbije.

Preduzetnici opštine Brus od danas imaju mogućnost da se na šalteru informišu i o subvencijama, aktuelnim konkursima, programima, kreditnim linijama, poreskim propisima i procedurama, analizama tržišta, pripremi poslovnih planova i svim drugim mogućnostima za unapređenje poslovanja. 


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE