OpstinaBrus0316

Brus,31.10.2020. Štab za vanredne situacije opštine Brus na sednici održanoj 28. oktobra 2020 godine doneo je više odluka u cilju sprečavanja širenja koronavirusa Covid 19 na teritoriji opštine Brus. 

Jedna od donetih odluka na sednici je da je obavezno nošenje zaštitnih maski na otvorenom i zatvorenom prostoru uz pridržavanje ostalih preventivnih i obaveznih zaštitnih mera kao i držanja propisane fizičke distance a sve u cilju sprečavanja širenja koronavirusa Covid 19. 

Odluke donete na vanrednoj sednici Štaba za vanredne situacije opštine Brus 28.10.2020. možete pogledati i preuzeti OVDE.

Povodom nastale situacije sa koronavirusom Covid 19 na teritoriji opštine saopštenje je dala i predsednica Opštine Brus Valentina Milosavljević:

Poštovane sugrađanke i sugrađani,

Obraćam vam se u trenutku koji može biti ključan za sve nas i naše najmilije, i molim da zajedno sa vama i jedino tako, pokušamo da izmenimo tok događaja u našoj zajednici zahvaćenom koronom.

Pred nama je borba protiv epidemije korona virusa čiji kraj, nažalost, nije izvestan. Pred nama su dani u kojima će biti i bolesti i slabosti. Dani u kojima će biti i oskudice, zabrana, teških reči i nadljudskih napora. Ova bolest je opasna i nekada smrtonosna.

Širenje virusa se može usporiti, ali u tome moramo učestvovati svi. Imajte na umu da svojim ponašanjem možete biti odgovorni za nečiju bolest, pa i smrt. Mi ćemo svoje aktivnosti bazirati pre svega na veri, otpornosti, žilavosti, dobroti i epskoj hrabrosti našeg naroda, koji je na svojoj zemlji pobedio mnoge neprijatelje i mnoge zaraze. Baziraćemo se na zakonu, solidarnosti i medicini zasnovanoj na dokazima. Može nas spasiti samo odgovornost, savest i primena preventivnih mera, u cilju sprečavanja širenja virusa.

Trudićemo se da sve infrastrukturne službe rade besprekorno i u korist građana. Pozivam vas na zajednički trud i uzajamno poštovanje.

S poštovanjem,
Valentina Milosavljević
Predsednica opštine Brus

Saopštenje predsednice opštine Brus možete pročitati i preuzeti OVDE.

Odluke donete na vanrednoj sednici Štaba za vanredne situacije opštine Brus 28.10.2020. možete pročitati i preuzeti OVDE.
izvor:brus.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE