AC satorDZ1120

Aleksandrovac,19.11.2020. Volonteri aleksandrovačkog Crvenog krsta postavili su šator ispred Kovid ambulante koja funkcioniše u okviru Doma zdravlja „Dobrivoje Ger.Popović“. Šator će poslužiti kao zaštita od vremenskih neprilika svim građanima koji čekaju pregled i testiranje na korona virus.

"Usled višednevnog pogoršanja epidemiološke situacije na teritoriji naše opštine, u saradnji sa Domom zdravlja „Dr Dobrivoje Ger. Popović“, Crveni krst Aleksandrovac je sa svojim volonterima, a uz pomoć kolega iz Crvenog krsta Brus, postavio šator ispred Kovid ambulante. U ovim hladnim i kišovitim novembarskim danima, postavljeni šator će biti od ogromnog značaja kako pacijentima koji dođu na pregled, tako i medicinskom osoblju Doma zdravlja, pre svega u delu gde svi zajedno moramo da vodimo računa o svojoj bezbednosti kao i o bezbednosti drugih! - kaže Dragan Đurđević, sekretar Crvenog krsta.

Ovom prilikom volonteri aleksandrovačkog Crvenog krsta podelili su flajere sugrađanima i postavili postere sa svim neophodnim informacijama o koronavirusu, kao i o načinima zaštite od iste.

Iz Crvenog krsta apeluju na građane da poštuju propisane mere, da nose maske i drže distancu.
izvor:Informativna služba DK Aleksandrovac


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE