UdruzenjeRadnikaNaInternetu

Udruženje radnika na internetu objavilo je poziv za prijavu na listu advokata ovog udruženja na koju će biti upućivani članovi koji dobiju poziv Poreske uprave.

Udruženje radnika na internetu poziva sve zainteresovane advokatske kancelarije i advokate koji se bave:
- poreskim i upravnim postupkom i imaju iskustva sa inspekcijskim nadzorom,
- autorskim i srodnim pravima,
- radnim pravom i pravima iz obaveznog socijalnog osiguranja,
- ugovornim pravom,

a koji žele da budu na listi advokata pružalaca pravne pomoći fizičkim licima koja ostvaruju prihode iz inostranstva, da se se elektronskim putem prijave do ponedeljka 30.11. u 17.00 Udruženju radnika na internetu radi stavljanja na listu advokata na koju će biti upućivani članovi koji dobiju poziv Poreske uprave. Poželjno je da advokatska kancelarija/advokat ima uspostavljenu saradnju sa knjigovođom, što takođe treba da posebno naznačite u dopisu.

Poziv se upućuje advokatskim kancelarijama i advokatima sa sedištem u svih 28 gradova u Republici Srbiji.

Dopis u kojem ćete predstaviti Vaše iskustvo i iskustvo Vašeg tima treba da se pripremi na memorandumu (uz obavezno ostavljanje i broja mobilnog telefona ) i da se prosledi na mejl adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., dok naslov mejla treba da sadrži naziv grada u kojem imate sedište kancelarije.

Nakon sprovedene provere, Udruženje će kontaktirati izabrane advokatske kancelarije/advokate i dogovoriti način rada.

KO ČINI UDRUŽENJE RADNIKA NA INTERNETU?
Udruženje radnika na internetu čine radnici koji primaju zaradu na osnovu pružanja usluga i rada na internetu bez obzira na prirodu posla – to može biti držanje časova stranih jezika, prevođenje, razvoj softvera, promocije, grafički dizajn ili neko drugo zanimanje.

Udruženje radnika na internetu pokrenuto je kako bi se organizovano i sa što jasnijom porukom odgovorilo na poziv Poreske uprave fizičkim licima na samoinicijativno podnošenje poreskih prijava i plaćanje poreza na prihode iz inostranstva.

NAČIN UPUĆIVANJA ČLANA NA PRUŽAOCA PRAVNE POMOĆI
Udruženje radnika na internetu će nakon obavljenog razgovora sa članom, uputiti na advokata sa liste koji je geografski najbliži mestu prebivališta člana.

SARADNJA ORGANIZACIONOG TIMA I ADVOKATA SA LISTE
Udruženje radnika na internetu će sa izabranim advokatskim kancelarijama/advokatima sarađivati i razmenjivati informacije do kojih je Udruženje došlo u dosadašnjim postupcima koje je pokrenula Poreska uprava kao i analizu zakonskih propisa koji se odnose na ovu oblast.

UDRUŽENJE RADNIKA NA INTERNETU
MB: 28310412 PIB: 112211013
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
https://uri.rs/


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE