AC zgradaopstine

Aleksandrovac 26.02.2021. Opštinski štab za vanredne situacije opštine Aleksandrovac održao je danas treću vanrednu telefonsku sednicu, kojom je predsedavao predsednik Opštine i komandant Štaba za vanredne situacije Dr Mirko Mihajlović, na kojoj je razmatrao:

- Usvajanje Zapisnika sa II vanredne sednice Štaba za vanredne situacije;

- Stanje zdravstvene zaštite građana na teritoriji Opštine Aleksandrovac, do 26.02.2021. godine;

- Razno.

Nakon diskusije Štab za vanredne situacije Opštine Aleksandrovac je doneo sledeće zaključke u skladu sa epidemiološkom situacijom kao i odlukama Republičkog kriznog štaba i Uredbe o merama za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti KOVID-19, član 14a.

Radno vreme objekata 27. i 28. februara

1. Restorani, kafići, barovi, klubovi, splavovi, noćni klubovi i sl., kao i trgovine na malo neprehrambenim proizvodima, tržni centri, pijace i sl., bioskopi, muzeji, galerije, kladionice, igraonice i sl., fitnes centri, teretane, vežbaonice, spa centri, bazeni i drugi objekti namenjeni za sporti rekreaciju i sl.) ograničava se tako da ti objekti mogu raditi od 06.00 do 14.00 časova.

2. Radno vreme u objektima u kojima se obavljaju delatnosti u oblasti trgovine na malo prehrambenim proizvodima (trgovinske i druge radnje i prodajna mesta) i pružanja zanatskih i drugih usluga u neposrednom i dugotrajnom fizičkom kontaktu sa korisnikom usluge (kozmetički saloni, frizerski saloni, saloni lepote) ograničava se tako da ti objekti mogu raditi od 06.00 časova do 20.00 časova.

3. Od ograničenja radnog vremena izuzimaju se:

  1. apoteke (uključujući i one u kojima se vrši promet robe namenjen za životinje ili poljoprivredu),
  2. benzinske pumpe u obavljanju delatnosti prodaje goriva,
  3. trgovinskih, ugostiteljskih i drugih objekata koji vrše dostavu hrane,
  4. ordinacija i laboratorija u kojima se pružaju medicinske i stomatološke usluge i veterinarskih ordinacija i laboratorija, odnosno drugih zdravstvenih ustanova u privatnoj i javnoj svojini.

izvor: Informativna služba DK Aleksandrovac


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE