Brus DeponijaSlava0421b

Brus 13.04.2021. DPojedini meštani opštine Brus danas su reagovali usled ekološkog problema koji već duži niz godina muči opštinu Brus a u poslednje vreme je baš ekskalirao.

Brus Deponija042101 Brus Deponija042102 Brus Deponija042103

Gradska deponija za odlaganje smeća na lokaciji "Slava" gori već mesecima, po rečima meštana, i zagađuje životnu sredinu.

Brus Deponija042104 Brus Deponija042105 Brus Deponija042106

Po pitanju ovog problema pokušali smo da dobijemo odgovor u JKP "Rasina" Brus u čijoj je nadležnosti pomenuta deponija.

"Problem deponije koji pominjete JKP "Rasinu" muči već godinama naročito u poslednjih par meseci jer su česti požari. Preduzeće preduzima sve što može u skladu sa svojim mogućnostima, i u zakonskim okvirima, u sanaciji požara uz angažovanje radnika i raspoložive mehanizacije. U vezi problema deponije obaveštene su i sve nadležne institucije. Za više informacija o problemu deponije na lokaciji "Slava" zamolio bih da dođete do JKP "Rasina" već narednog radnog dana." - rekao je u telefonskom razgovoru Milana Marjanović, direktor JKP Rasina Brus.

Brus DeponijaSlava0421d

Ovim putem zahvaljujemo građanima koji su ukazali na ekološki problem, kao i direktoru JKP "Rasina" na odgovoru i pozivu koji smo rado prihvatili kako bi saznali na koji način bi mogao da se reši problem deponije i da Brus bude prava vazdušna banja.
N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE